DESPRE NOI

BICONI SRL Iasi

S.C. „BICONI” S.R.L. IAȘI ROMÂNIA


Păşiți cu încredere în lumea noastră!

Cu o experiență de peste 22 de ani în domeniul comercializării produselor acoperitoarelor de podea Biconi este partenerul potrivit pentru orice client care își dorește sa dea viață unui interior plăcut si elegant. Biconi SRL este o societate înființată în anul 1992 având ca obiect principal de activitate distribuția la nivel național de covoare din lână, la momentul respectiv firma Biconi era unul dintre cei mai importanți distribuitori de covoare din țară.

BICONI SRL

Începând cu anul 1994 firma a intrat și pe piața comerțului en-detail deschizând primul magazin în Iași  în care comercializa peste 150 de modele de covoare și traverse.

Compania și-a dezvoltat permanent portofoliul de produse, încercând să ofere clienților o gamă cât mai diversă de produse pentru amenajări interioare ale casei și birourilor:

  • Covoare, carpete și traverse din lână și sintetice
  • Mochete rezidențiale și trafic intens
  • Linoleum profesional și uz casnic
  • Stofe și piele ecologică pentru tapițerii
  • Perdele și draperii

PORTOFOLIU

Cu un portofoliu de peste 500 de clienți la nivel național, Biconi este o societate care este în continuă dezvoltare și care este preocupată în special de oferirea de produse și servicii de calitate.

Pentru a veni  în întâmpinarea nevoilor clienților noștri am dezvoltat o serie de servicii profesionale  care ne oferă un avantaj competitiv semnificativ:

  • Consultanță specializată în alegerea produsului potrivit

  • Încadrarea produsului la dimensiunea spațiului (tăierea și retușarea covorului sau a mochetei la dimensiunile solicitate)

  • Festonarea (surfilarea) mochetelor și covoarelor

  • Montare mochete și linoleum

MISIUNE - VIZIUNE

Viziune: Viziunea noastră este să aducem la picioarele clienților cele mai noi modele de pe piață la prețuri  accesibile.

Misiune: Misiunea noastră este să găsim soluții pentru acoperirea pardoselilor oricărui client și să oferim servicii complete pentru personalizarea produselor la nevoile acestuia.

VALORILE NOASTRE

CALITATE – promovăm și comercializăm numai produse de calitate.

SERIOZITATE – de cele mai multe ori cuvântul dat pentru noi este mai important decât un contract semnat.

PROFESIONALISM – tratăm fiecare client cu maxim profesionalism indiferent de valoarea achiziției

DISPONIBILIATE ȘI FLEXIBILITATE – oferim clienților produse adaptabile nevoilor și facem eforturi să ne pliem la programului clienților.

TOP